Skip navigation
9

Team Össur – Since the early 1990s

teamossur


Tästä se lähti

Team Össur rakentui Team Flex-Footin pohjalle. Team Flex-Foot puolestaan perustettiin 1990-luvun alussa tukemaan ja motivoimaan lahjakkaita urheilijanalkuja. Össur osti Flex-Foot-yhtiön vuonna 2000 ja jatkoi kehitystyötä alkuperäisen tiimin pohjalta.

Alkuperäisiä Team Össurin jäseniä olivat legendaariset Marlon Shirley (ensimmäinen 11 sekunnin rajan 100 metrillä alittanut polviamputoitu) sekä ansioituneet paralympiaurheilijat Sarah Reinertsen ja Rudy Garcia-Tolson. Heidän esimerkkinsä innostaa yhä uusia urheilijasukupolvia.

Vuosien mittaan tiimissä on ollut mukana kansainvälisiä huippu-urheilijoita, jotka kaikki luottavat Össurin tuotteisiin sekä arkielämässä että mitalien tavoittelussa urheiluareenoilla. Urheilijoiden tuotteista antama palaute on arvokasta, sillä se auttaa Össurin tutkimus- ja kehitysasiantuntijoita jatkokehittämään tuotteita sekä urheiluun että jokapäiväisen elämän tarpeisiin.

Nämä urheilijat testaavat tuotteidemme rajoja ja osoittavat, että Össurin tuotteet kestävät kovaa käyttöä. Tämä lisää yleistä luottamusta tuotteidemme toimivuuteen ja laatuun.

Team Össur tänään
Kiinnostus paralympialaisiin on kasvanut selvästi viime vuosina, kun paraurheilijat yltävät saavutuksiin, joita ei aikaisemmin pidetty edes mahdollisina. Team Össurissa on nyt mukana yli 20 urheilijaa kaikkialta maailmasta. He kilpailevat yleisurheilussa, uinnissa, triathlonissa, pyöräilyssä, miekkailussa ja pöytätenniksessä. Nämä innostavat urheilijat ja roolimallit ovat erittäin omistautuneita yhteistyölleen Össurin kanssa, ja me olemme aivan yhtä ylpeitä saadessamme työskennellä heidän kanssaan. Toivomme, että saamme tukea heitä kaikissa heidän tulevissa jännittävissä seikkailuissaan.

Tutustu Team Össuriin täällä.