Skip navigation
9

Össur Klinikka

Össur Finlandissa on kattavasti kokemusta proteesien valmistuksesta ja kehitystyöstä, sekä terveydenhuollon ja kuntoutuksen palveluiden järjestämisestä. Kuntoutuspalveluita on saatavissa myös kauttamme. Meille on tärkeää, että Össur Finland Oy on vastuullinen ja kasvava toimija Suomen apuvälinemarkkinoilla.

Klinikat

Meillä on nyt klinikat Helsingissä, Turussa , Kuopiossa ja Jyväskylässä

Palvelumme

Proteesien valmistus

Valmistamme yksilölliset ja laadukkaat ylä- ja alaraajaproteesit klinikoillamme ilman ylimääräisiä viiveitä. Yleensä proteesi valmistetaan kokonaisuudessaan valmiiksi saakka yhden käynnin aikana. Arvioimme yhdessä amputoidun kanssa juuri hänelle parhaiten sopivat proteesiratkaisut, hyödyntäen Össur Finlandin henkilöstön laajaa kokemusta ja ammattitaitoa. Proteesiratkaisujen arviointiin, proteesin valmistuksen ajankohdan arviointiin ja proteesin käytön ohjaukseen osallistuu kokenut tiimi, joka koostuu apuvälineteknikoista ja amputaatiokuntoutukseen perehtyneistä fysioterapeuteista. Jos tarvitaan lääketieteen tai terveydenhuollon erityisosaamista, käytettävissänne ovat parhaat asiantuntijat laajan kumppani- ja yhteistyöverkostomme kautta.

Ortoosit

Össur klinikoiden kautta on saatavissa kaikki Össurin valikoimissa olevat valmisortoosit Valmistamme myös yksilöllisiä ortooseja.
Esimerkiksi Unloader One-ortoosin ( https://www.polviartroosi.fi/polviartroosi/unloader) voi klinikoiltamme saada maksuttomalle kokeilujaksolle. Ennen ortoosin hankintaa tehtävällä kokeilulla voidaan selvittää yksilöllisesti Unloader- ortoosin vaikutukset polven nivelrikon aiheuttamiin kipuihin.

Jalkineet ja tukipohjalliset

Valikoimiimme kuuluvat mm. Schein ja Klaveness – jalkineet.

Valmistamme kaikilla klinkoillamme tukipohjallisia. Yksilöllisesti muotoilluilla tukipohjallisilla voidaan ohjata jalkapohjan ja jalkaterän asentoa jalkaa kuormitettaessa. Pohjallisillamme on 3 kk sopivuustakuu.

Fysioterapia

Kaikilla klinikoillamme työskentelee amputaatiokuntoutukseen perehtynyt fysioterapeutti. Heiltä on mahdollista saada proteesin käytön ohjausta niin harrastuksissa, töissä, kuin kotonakin. Fysioterapeuttimme ohjaavat halutessanne esim. proteesin käyttöä tukevia yksilöllisiä harjoituksia, proteesin ominaisuuksien hyödyntämistä sekä, erilaisia liikuntamuotoja ja harrastuksia proteesin kanssa ja ilman. Tarvittaessa fysioterapeuteilta on mahdollista saada myös toimintakykyarvioita tai kirjallisia harjoitusohjelmia. Tutustu tarkemmin klinikoidemme fysioterapeuttien erityisosaamisaluisiin ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Koulutusyhteistyö

Kauttamme on saatavissa raaja-amputaatioihin sekä proteeseihin liittyvää koulutusta, luentoja, tai käytännön ohjausta. Tarvittaessa järjestämme yhdessä kanssanne vaikkapa seminaarin. Kysy rohkeasti tarpeisiinne sopivan koulutuksen toteuttamista joko Össur Finlandin tiloissa tai omassa yksikössänne!


Tietoa Össurista

Össur Finland Oy on vuona 2015 toimintansa aloittanut Suomalainen proteesialan yritys. Olemme osa maailmanlaajuista Össur- konsernia, joka on jo vuosikymmenien ajan ollut Suomessakin tunnettu laadukkaista proteesituotteistaan ja – komponenteistaan. Me Össur Finlandissa valmistamme yksilöllisiä raajaproteeseja, mutta lisäksi olemme pitkäjänteisesti auttamassa sekä amputoitua että sidosryhmiä, niin että parhaat terveydenhuolto- ja kuntoutuspalvelut sekä proteesiratkaisut toteutuisivat. Tavoitteenamme on saumaton yhteistyö kaikkien osapuolien kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Modernit valmistusmenetelmämme mahdollistavat nopean palvelun, voimme valmistaa valtaosan proteeseista yhden käynnin aikana alusta loppuun. Toimitamme jo nyt palveluita kaikkialle Suomeen, mutta paikallisten klinikoiden verkostomme tulee laajenemaan lähivuosien aikana.